Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower "fried" rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
eggs4
-
water500 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters180 g
-
fresh coriander stalks and leaves, cut into thirds12 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
coconut oil2 tbsp
-
fresh shiitake mushrooms cut into halves100 g
-
cauliflower cut into florets (approx. 3 cm)400 g
-
Brussels sprouts200 g
-
tamari2 tbsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
-
fresh bean sprouts plus extra for garnishing50 g
-
salt to taste
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices (optional)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1152.9 mg
Białko
16 g
Kalorie
1128.5 kJ /
268.5 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Butter chicken
55 min
Potato cakes
45 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Layered lamb curry
1 godz.
Cauliflower mash
25 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Spring frittata
1 godz. 15 min