Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 eggs
- 500 g water
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
- 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp coconut oil
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 200 g Brussels sprouts
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
- salt, to taste
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1128.5 kJ / 268.5 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1152.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15 min
Broccoli salad
10 min
Cauliflower mash
25 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Asian cucumber salad
10 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Miso coleslaw
20 min
Hommus dip
5 min