![Plain yoghurt Plain yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C8B71A4C-CB68-432F-956E-4E161C72BA14/Derivates/49EF9C7C-8855-4CB0-BCCB-799A42F65F43.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g full cream milk, room temperature
- 120 g natural yoghurt (min. 1.8% fat)
- 50 g milk powder (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 532.8 kJ / 126.9 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Sód
- 73 mg