Urządzenia i Akcesoria
青椒巴沙鱼米饭便当
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 人份
Składniki
-
巴沙鱼 切约0.5厘米斜刀片150 克
-
料酒5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐1 小撮
-
火锅底料 青椒牛油味90 克
-
水350 克
-
米 需提前浸泡1小时洗净沥干120 克
-
金针菇 去根洗净30 克
-
莴笋 去皮,切小块30 克
-
莲藕 去皮,切0.5厘米片30 克
-
魔芋丝30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
5530.4 mg
Białko
41.8 g
Kalorie
5179 kJ /
1239 kcal
Tłuszcz
75.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
100.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食便当
10 Przepisów
Chiny
Chiny