Urządzenia i Akcesoria
捶烩鸡片
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
鸡胸肉 切片后用刀背敲打200 克
-
料酒5 克
-
淀粉1 茶匙
-
葱 切段1 根
-
姜1 片
-
油15 克
-
猪油10 克
-
笋 选冬笋,切片120 克
-
新鲜香菇 切片80 克
-
火腿片 切片15 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
鸡高汤100 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.4 g
Kalorie
1474.5 kJ /
352.5 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny