捶烩鸡片

捶烩鸡片

3.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 鸡胸肉 切片后用刀背敲打
    200 克
  • 料酒
    5 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 切段
    1 根
  • 1 片
  • 15 克
  • 猪油
    10 克
  • 选冬笋,切片
    120 克
  • 新鲜香菇 切片
    80 克
  • 火腿片 切片
    15 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 鸡高汤
    100 克
  • 依个人口味调整
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25.4 g
Kalorie 1474.5 kJ / 352.5 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...