Urządzenia i Akcesoria
Suppe med sellerirot, ristede hasselnøtter og trøffel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porsjoner
Składniki
-
sellerirot skrelt, delt i biter (3 cm)600 g
-
løk delt i fire200 g
-
olivenolje30 g
-
hvitløksfedd3
-
timian, fersk kun blader3 kvister
-
potet skrelt, delt i biter (3 cm)150 g
-
vann avhengig av ønsket konsistens700 - 800 g
-
1 toppet ts grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt pluss ekstra etter smak½ ts
-
malt svart pepper pluss ekstra etter smak2 klyper
-
hasselnøtter, blansjerte150 g
-
soyafløte, piskbar100 g
-
trøffelolje3 ss
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
531 mg
Białko
7 g
Kalorie
1514 kJ /
366 kcal
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min