Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ulei vegetal
- 50 g ceapă, tăiată jumătăți, feliată (5 mm)
- 200 g pulpă de vită, tăiată fâșii (4-5 cm)
- 1 fir rozmarin, proaspăt
- 120 g roșii cherry
- 40 g capere murate, scurse (opcjonalnie)
- 70 g rucola
- 1 avocado, copt
- 30 g nuci curățate, jumătăți
- 10 g zeamă de limetă
- 10 g miere
- ¾ linguriță sare, după gust
- ½ linguriță piper măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 9.5 g
Alternatywne przepisy
Spaghetti cu ton
40min
Pennette cu șofran și crevete
30min
Bulgogi (Vită marinată prăjită în tigaie)
1 godz. 20 min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1hod.
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1 Std. 15 Min
Terină de somon cu smântână cu piper
1 godz. 20 min
Cocktail cu cocos
Brak ocen
Tăiței curry cu carne de porc
45 min
Pui basc
1hod. 10min
Piept de pui pizzaiola
55min