Urządzenia i Akcesoria
杏香檸檬蛋糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
12 人份
Składniki
-
80 克 奶油, 切塊,室溫軟化,多備一些塗抹用葵花油 多備一些塗抹用80 克
-
低筋麵粉 多備一點灑在烤模內170 克
-
糖160 克
-
萊姆皮½ 顆
-
20 克 杏仁粉杏仁片20 克
-
蛋3 顆
-
原味優格200 克
-
泡打粉10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.9 g
Kalorie
865 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jorge熱情西班牙
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan