Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g unt, tăiat cuburi, plus pentru uns vasul de copt
- 250 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 220 g zahăr extrafin
- 3 ouă mari (63-73 g)
- 300 g făină
- 500 g mere pentru gătit, curățate de coajă, fără căsuțele cu semințe și tăiate felii (1 cm)
- 250 g mure
- 200 g frișcă bătută, pentru servit (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2449 kJ / 585 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioșe cu fructe și legume
30 min
Fursecuri cu portocală și stafide
1 Std.
Tartă cu pere și cremă de migdale
1 godz. 30 min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1 Std.
Tort de Paște
1 Std. 50 Min
Budinci lipicioase cu caramel
1 Std.
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4 Std. 40 Min
Brioșe cu afine
45 min
Tort cu piure de mere
1 Std. 15 Min
Prăjitură răsturnată cu prune și mure
1 Std.
Chec cu iaurt
1 Std. 40 Min