Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi med Taleggio ost
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (2 cm)35 g
-
vann1000 g
-
poteter, melne skrelt, delt i skiver (0.5 cm)370 g
-
gresskarkjøtt i terninger (2-3 cm)225 g
-
hvetemel80 g
-
sitronskall1 - 2 stykker
-
hvetemel pluss ekstra for dryssing580 g
-
egg, medium1
-
havsalt3 ½ ts
-
smør, usaltet25 g
-
melk300 g
-
Taleggio ost i biter150 g
-
gressløk, fersk hakket2 - 3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
21.6 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
99.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen