Gnocchi med Taleggio ost

Gnocchi med Taleggio ost

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porsjoner

Składniki

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    35 g
  • vann
    1000 g
  • poteter, melne skrelt, delt i skiver (0.5 cm)
    370 g
  • gresskarkjøtt i terninger (2-3 cm)
    225 g
  • hvetemel
    80 g
  • sitronskall
    1 - 2 stykker
  • hvetemel pluss ekstra for dryssing
    580 g
  • egg, medium
    1
  • havsalt
    3 ½ ts
  • smør, usaltet
    25 g
  • melk
    300 g
  • Taleggio ost i biter
    150 g
  • gressløk, fersk hakket
    2 - 3

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 21.6 g
Kalorie 2600 kJ / 622 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 99.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie