Tagliatelle med gresskar

Tagliatelle med gresskar

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porsjoner

Składniki

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring
    40 g
  • blandede grønnsaker (feks. stangselleri, gulrot og løk), delt i biter (2-3 cm)
    100 g
  • vann til å koke pasta
  • havsalt
    3 ts
  • kalvekjøttdeig delt i biter
    400 g
    400 g oksekjøttdeig, delt i biter
  • malt svart pepper
    1 klype
  • pasta, tagliatelle
    320 g
  • tørr hvitvin
    60 g
  • løk delt i fire
    50 g
  • baconterninger (1-2 cm)
    100 g
  • gresskarkjøtt delt i biter (2-3 cm)
    700 g
  • mozzarella delt i biter (2-3 cm)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 26.4 g
Kalorie 1832 kJ / 438 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie