Urządzenia i Akcesoria
Byggrynsrisotto med gresskar og chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (2 cm)50 g
-
løk delt i biter40 g
-
chorizo i terninger (ca. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
"extra virgin" olivenolje30 g
-
vann kokende800 g
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)1 ½
-
gresskarkjøtt delt i biter (2 cm)250 g
-
byggryn skylt300 g
-
tørr hvitvin100 g
-
havsalt etter smak2 klyper
-
malt svart pepper etter smak2 klyper
-
rosmarin, fersk kun blader1 kvist
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
18.8 g
Kalorie
2171 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
62.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen