Urządzenia i Akcesoria
Gresskarsuppe med appelsin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
gresskarkjøtt delt i biter (1-2 cm)800 - 1000 g
-
korianderfrø½ ts
-
spisskummenfrø½ ts
-
havsalt½ ts
-
kajennepepper1 klype
-
timian, tørket1 klype
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til servering50 g
-
appelsinjuice100 g
-
appelsin kun skall1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
2.94 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
13.67 g
Błonnik
5.45 g
Węglowodany
14.66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min