Gresskarsuppe med appelsin

Gresskarsuppe med appelsin

2.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner

Składniki

  • gresskarkjøtt delt i biter (1-2 cm)
    800 - 1000 g
  • korianderfrø
    ½ ts
  • spisskummenfrø
    ½ ts
  • havsalt
    ½ ts
  • kajennepepper
    1 klype
  • timian, tørket
    1 klype
  • hvitløksfedd
    1
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til servering
    50 g
  • appelsinjuice
    100 g
  • appelsin kun skall
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 2.94 g
Kalorie 811 kJ / 194 kcal
Tłuszcz 13.67 g
Błonnik 5.45 g
Węglowodany 14.66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie