Quetsch-Kartoffeln mit scharfer Aioli

Quetsch-Kartoffeln mit scharfer Aioli

4.6 952 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ¾ TL
  • Drillinge
    1000 g
  • Öl und mehr zum Beträufeln
    250 g
  • grobes Salz
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    2 Prisen
  • Knoblauchzehe
    1
  • Ei
    1
  • Sriracha-Sauce
    2 - 3 TL
  • Zitronensaft
    1 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 7 g
Kalorie 3536 kJ / 845 kcal
Tłuszcz 71 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...