BBQ-Zupfbrot

BBQ-Zupfbrot

4.6 115 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 Portionen

Składniki

  • rote Zwiebeln davon eine halbiert und eine in dünnen Ringen (2 mm)
    2
  • Schinkenspeckwürfel
    100 g
  • brauner Zucker
    1 TL
  • Paprika de la Vera
    1 TL
  • Öl
    10 g
  • Schmand
    200 g
  • Barbecue-Sauce
    100 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2
  • Röstzwiebeln
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Weißbrot (ca. 750 g)
    1
    2 Baguettes, (siehe Tipp)
  • Cheddar in dünnen Scheiben (2-3 mm), in Stücken
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 15 g
Kalorie 1736 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...