Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1 svazek petrželové natě
- 1 polévková lžíce mořské soli
- 400 gramů vody
- 150 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
- 1 snítka tymiánu, sušeného
- 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
- 600 gramů brambora, na čvrtky
- 600 gramů kapra, 4 filety
- 50 gramů másla, na 4 plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 26.4 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Králík na špenátovém lůžku
1 godz. 10 min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen
Velikonoční holubička s mandlemi
1 godz.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Vaječný likér s mákem
1 Std. 20 Min