Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1 svazek petrželové natě
- 1 polévková lžíce mořské soli
- 400 gramů vody
- 150 gramů červeného vína
- 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
- 1 snítka tymiánu, sušeného
- 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
- 600 gramů brambora, na čvrtky
- 600 gramů kapra, 4 filety
- 50 gramů másla, na 4 plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 26.4 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1u. 20min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26min
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45 min
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1h 5 min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Domácí želatinky
24h 30min
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Brak ocen
Zelenobílé těstoviny
40 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 godz.