Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Krém z bílé čokolády
- 1 svazek čerstvé bazalky, nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
- 290 gramů smetany, min 30% tuku, (smetana ke šlehání)
- 300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
- 50 gramů třtinového cukru, světlého
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- 2 polévkové lžíce vody
- 250 gramů jahod
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí na pivu
1h 45 min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40 min
Čokoládová omáčka
20 min
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2h 40min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Indická hořčice
15 分钟
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2h 20 min
Monkey bread (slaný)
2 Std. 30 Min
Čokoládový likér s chilli
50 min
Chutney z červené cibule
1h 10 min
Olivová tapenáda
5 min
Créme brulée
1 Std. 50 Min