Urządzenia i Akcesoria
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 porcí
Składniki
Krém z bílé čokolády
-
1 svazek čerstvé bazalky nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
-
290 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
-
50 gramů třtinového cukru světlého
-
2 polévkové lžíce balzamikového octa
-
2 polévkové lžíce vody
-
250 gramů jahod
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5.8 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Čokoládové pokušení
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Čokoládová Šarlotka
6 godz. 20 min
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Brak ocen
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14 godz. 20 min
Créme brulée
1 godz. 50 min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 godz.
Čokoládová omáčka
20 min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Brak ocen
Terina z rajčat
25 godz. 20 min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 godz. 45 min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Citrónová očka
1 godz. 50 min
Čokoládové dortíky
1 godz.