Urządzenia i Akcesoria
Black Velvet Halloween Cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
vegetable oil to grease
Batter
-
dark chocolate chips2 oz
-
black cocoa powder4 oz
-
brewed coffee cooled4 oz
-
vegetable oil5 oz
-
buttermilk12 oz
-
unsalted butter diced, room temperature8 oz
-
sugar16 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
large eggs4
-
all-purpose flour14 oz
-
salt½ tsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
Frosting
-
unsalted butter diced, room temperature16 oz
-
cream cheese diced, room temperature6 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
confectioners sugar22 oz
Assembly
-
cake decorating gel (black)
-
fondant (black), store-bought1 oz
-
candy eyes, edible decorations2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
379 mg
Białko
10 g
Kalorie
4690 kJ /
1121 kcal
Tłuszcz
69 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
37 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fudge Brownies
50 Min
Chocolate Icing (Ganache)
20 Min
King Cake
4 Std. 45 Min
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
2 Std. 30 Min
Vanilla Cupcakes
1 Std. 10 Min
S'more Brownie Cups
55 Min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Waffles
25 Min
Brownies
50 Min
Banana Split
45 Min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1 Std. 25 Min