Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
pecorino cheese (optional)30 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
pancetta or bacon, cut into cubes (5 mm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
dried spaghetti350 g
-
eggs3
-
egg yolk (optional)1
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1301.6 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
2326.5 kJ /
553.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Mushroom and bacon pasta
30min
Mac & cheese cups
1h 15min
Bolognese sauce
40min