Quick Thai chicken curry
TM6 TM5 TM31

Quick Thai chicken curry

3.7 (65 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 50 - 100 g onions
  • ½ - 1 tsp salt
  • 30 g oil
  • 50 - 100 g Thai red curry paste
  • 200 g coconut milk
  • 200 g water
  • 400 g waxy potatoes, peeled, cut in bite-size pieces
  • 100 g carrots, cut in bite-size pieces
  • 600 g chicken breast fillets, skinless, cut in cubes (3 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1914 kJ / 459 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
6.6 g
Sód
633.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy