Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Białko
- 47.8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1332 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Fresh Orange Juice
5min
Sautéing Chicken Strips
15min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Stout Beer Ice Cream Float
10u. 45min
Pimento Spread
5min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Beef Stroganoff
40 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1u. 50min
Steamed Egg Cups
20min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min