Urządzenia i Akcesoria
孜然羊肉飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
火鍋羊肉片300 克
-
孜然粉2 茶匙
-
米酒5 克
-
醬油10 克
-
油25 克
-
蒜頭 切片15 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
洋蔥 切條(約0.5公分)100 克
-
青椒 切條(約0.5公分)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮香菜 略切5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.2 g
Kalorie
1365.6 kJ /
326.7 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan