![Yogurt Miso Potato Salad Yogurt Miso Potato Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4e53c2c-80fe-45b3-ac5c-02a156b954f9/Derivates/9413e0ba0ee8f5ccc697dea910f794448815b20f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz yogurt
- 2 ½ oz white miso paste
- 33 oz water, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 24 oz baby red potatoes, cut into wedges
- ½ tsp salt
- 4 oz red bell peppers, seeds removed, thinly sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
White Bean Soup
2h 45min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Sweet Beet
10min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Mango and Turmeric Juice
10min
Chai Tea
15 dk
Tofu Stew
30min