Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Potato Pancakes
45 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
Bibimbap
55 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
English Breakfast Popovers
35 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.