Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Greek Vegetables
1 godz.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Boston Baked Beans
4 godz.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Crunchy Granola
2 godz.
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Black Bean Dip
5 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min