Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Drop Soup
45 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Chicken Garam Masala
50 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Beef Stroganoff
40 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Cream of Asparagus Soup
15 min