Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 250 g de camembert, en morceaux (3 cm)
- 80 g de fromage frais double crème, nature
- 20 g de beurre, mou
- ½ c. à café de poudre de paprika, doux
- ¼ c. à café de graines de carvi (opcjonalnie)
- 20 g d'oignons rouges, en rouelles (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1386 kJ / 335 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Lait au chocolat blanc
8p
Mimosa à la limonade et à la fraise
10min
Crêpes sucrées ou salées
Brak ocen
Chips de légumes au four
1h 45min
Salami au chocolat
Brak ocen
Pisco Sour
10min
Pie au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Chili de bœuf et feta au citron
Brak ocen
Granité de fruits frais
5min
Crème glacée au chocolat
12 godz.
Fricassée de chanterelles, sauce ciboulette
30min