Urządzenia i Akcesoria
Marbled meringue gateau
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.4 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
22.8 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Scream cupcakes
2 godz. 5 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min