Urządzenia i Akcesoria
Marbled meringue gateau
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.4 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
22.8 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
Red Velvet Cupcakes
1 godz.
Berry mojito mocktail
5 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Brak ocen
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min