Urządzenia i Akcesoria
Marbled meringue gateau
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.4 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
22.8 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Banoffie pie
26 godz. 30 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Chocolate and strawberry domes
51 godz.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Raspberry and vanilla marshmallows
2 godz. 15 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min