Urządzenia i Akcesoria
Marbled meringue gateau
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.4 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
22.8 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Pears on Orange Syrup
Brak ocen
Basic Black Beans
Brak ocen
Honeycomb
Brak ocen
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 godz. 10 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Raspberry Ripple Ice Cream
12 godz. 45 min
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen