Urządzenia i Akcesoria
牛肉罗宋汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 人份
Składniki
-
土豆 去皮,切1×1厘米小块240 克
-
红肠 切1×1厘米小块200 克
-
卷心菜 切1×1厘米小块300 克
-
蒜头6 瓣
-
黄油80 克
-
洋葱 切1×1厘米小块150 克
-
胡萝卜 去皮,切1×1厘米小块150 克
-
牛腩 切2厘米块700 克
-
番茄 切块400 克
-
番茄酱240 克
-
水1400 克
-
盐2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
351.1 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
2221.8 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny