牛肉罗宋汤

牛肉罗宋汤

3.4 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 人份

Składniki

  • 土豆 去皮,切1×1厘米小块
    240 克
  • 红肠 切1×1厘米小块
    200 克
  • 卷心菜 切1×1厘米小块
    300 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 黄油
    80 克
  • 洋葱 切1×1厘米小块
    150 克
  • 胡萝卜 去皮,切1×1厘米小块
    150 克
  • 牛腩 切2厘米块
    700 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 番茄酱
    240 克
  • 1400 克
  • 2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 351.1 mg
Białko 22.4 g
Kalorie 2221.8 kJ / 531 kcal
Tłuszcz 40.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...