Torta de maracujá com chocolate

Torta de maracujá com chocolate

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
8 fatias

Składniki

  • chocolate meio amargo cortado em pedaços
    90 g
  • biscoito Maria sabor chocolate
    180 g
    180 g biscoito maizena, sabor chocolate
  • manteiga sem sal
    130 g
  • leite condensado (equiv. 1 lata)
    395 g
  • creme de leite fresco
    400 g
  • suco concentrado de maracujá
    300 g
  • gelatina em pó sem sabor e incolor (equiv. 1 envelope) hidratada conforme as orientações da embalagem
    12 g
  • raspas de chocolate
    20 g

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 648 kcal / 2707 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 186 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...