Focaccia com cebola
TM31 TM5 TM6

Focaccia com cebola

5.0 (9 ocen)

Składniki

Massa

  • 20 g azeite, mais q.b. para untar
  • 600 g farinha de trigo
  • 30 g fermento biológico fresco, esfarelado
    lub 3 c. chá de fermento biológico seco (12 g)
  • 380 g água
  • 1 pitada de açúcar
  • 1 c. chá de sal

Cobertura

  • 40 g azeite extravirgem
  • 40 g água
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 300 - 350 g cebola, cortada em metades

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
797 kJ / 190 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy