Urządzenia i Akcesoria
Cebola caramelizada
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
1 porção
Składniki
-
450 g cebola roxa, cortada em rodelascebola cortada em rodelas450 g
-
açúcar mascavo30 g
-
vinho branco seco60 g
-
azeite extravirgem30 g
-
manteiga sem sal25 g
-
sal marinho½ c. chá de
-
pimenta do reino preta em pó1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
278 mg
Białko
6 g
Kalorie
3252 kJ /
778 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pudim de leite condensado com calda de caramelo
4 godz.
Arroz jasmim
35 min
Molho quatro queijos
20 min
Patê de queijos
5 min
Purê de batata doce e leite de coco
50 min
Arroz com pinhão
40 min
Molho branco
20 min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Patê de fígado
25 min
Quiche Lorraine
50 min
Purê de batata
50 min
Arroz no vapor
25 min