Urządzenia i Akcesoria
无糖版糖醋菌菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
橄榄油5 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
新鲜白蘑菇 切块170 克
-
新鲜香菇 切块170 克
-
醋35 克
-
生抽15 克
-
零卡糖 如木糖醇、赤藓糖醇、甜菊糖等20 克
-
金针菇 切去根部130 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
58.4 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
428.5 kJ /
102.5 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的减脂餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny