无糖版糖醋菌菇

无糖版糖醋菌菇

3.2 24 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 橄榄油
    5 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 新鲜白蘑菇 切块
    170 克
  • 新鲜香菇 切块
    170 克
  • 35 克
  • 生抽
    15 克
  • 零卡糖 如木糖醇、赤藓糖醇、甜菊糖等
    20 克
  • 金针菇 切去根部
    130 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 58.4 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 428.5 kJ / 102.5 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...