Urządzenia i Akcesoria
Pato do Imperador
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 12 godz.
6 porções
Składniki
-
coxas e sobrecoxas de pato4
-
limão tahiti apenas o suco1
-
vinho branco seco100 g
-
dentes de alho amassados3
-
sal2 c. chá de
-
pimenta de cheiro1
-
azeite q. b. para untar
-
tucupi temperado2000 g
-
jambu2 ramo de
-
água600 g
-
arroz branco250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
575 mg
Białko
47 g
Kalorie
3783 kJ /
905 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sopa paraguaia - Paraguai
Brak ocen
Pão de queijo - Brasil
55 min
Morango spritz sem álcool
Brak ocen
Torta fria de frango com frios
2 godz. 50 min
Sopa de carne com legumes
35 min
Nevadas
3 godz. 10 min
Carne louca
55 min
Bobó de camarão
1 godz. 20 min
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Caipirinha de tangerina
10 min
Pamonha
1 godz. 40 min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 godz. 25 min