Wersje kompatybilne
Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de frambuesas frescas
- 125 g de azúcar
- agua hasta llegar a 500 g
- 2 g de agaragar
- 100 g de agua
- 400 - 600 g de pulpa de sandía
- 2 cucharadas de flores de hibisco secas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zumo de piña natural
10min
Yogur de piña colada
8 godz. 30 min
Helado de coco y papaya
4h 10min
Zumo de mango y jengibre
10min
Postre de gelatina de colores
8 godz. 30 min
Fresas y gelatina con bebida láctea
12 godz. 15 min
Leche caliente de avellanas
15 Min
Barritas de proteínas con chocolate, naranja y canela
1h 20min
Freakshake de fresas
20 Min
Bizcocho colibrí
1小时
Bebida de piña y canela
35min
Granizado de granada y cava
5 dk