Wersje kompatybilne
Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de frambuesas frescas
- 125 g de azúcar
- agua hasta llegar a 500 g
- 2 g de agaragar
- 100 g de agua
- 400 - 600 g de pulpa de sandía
- 2 cucharadas de flores de hibisco secas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zumo de granada
10 Min
Mini berlinesas de crema de cacahuete y salsa de chocolate
3h 30min
Higos o brevas con helado de yogur y dulce de higo
4sa
Palitos pica-pica
10 Min
Mini tarta de hojaldre con nectarina
3h 40min
Mermelada de fresas
1sa
Kétchup de plátano
40 dk
Piña en almíbar de chile con streusel de coco tostado (Cocción lenta)
3h 40min
Salsa agridulce de verduras
9 Std.
Arroz vaporizado (Cocción de arroz)
35 dk
Roscas de limón y anís de Ribeira
2sa 30 dk
Postre de gelatina de colores
8h 30min