Japonská majonéza (kewpie)

Japonská majonéza (kewpie)

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 gramů

Składniki

  • 2 polévkové lžíce jablečného octa
  • 2 polévkové lžíce dashi, instantního rybího vývaru
  • 120 gramů řepkového oleje
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 čajová lžička mořské soli
  • 1 žloutek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 gramů

Białko 4.9 g
Kalorie 4917 kJ / 1195 kcal
Tłuszcz 129 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...