Urządzenia i Akcesoria
Japonská majonéza (kewpie)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 gramů
Składniki
-
2 polévkové lžíce jablečného octa
-
2 polévkové lžíce dashi, instantního rybího vývaru
-
120 gramů řepkového oleje
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička mořské soli
-
1 žloutek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 gramů
Białko
4.9 g
Kalorie
4917 kJ /
1195 kcal
Tłuszcz
129 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganský mango sticky rýžový dort
11 godz.
Japonská polévka ramen
1 godz. 40 min
Bavorské preclíkové bulky
4 godz. 30 min
Buddha bowl s kuřecím masem
1 godz.
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1 godz.
Char siu marináda
10 min
Obláčková pečená vejce
20 min
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
5 min
Sushi s krabími tyčinkami
1 godz. 20 min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Guacamole
5 min
Zázvorovo-kurkumový shot na posílení imunity
10 min