Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 100 gramů žita, celých zrn
- 200 gramů vody
- 20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
- 1 špetka cukru, krupice
- 250 gramů hladké mouky
- 25 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
Omáčka
-
120
gramů sýru eidamu 30%, na kousky
lub 120 gramů sýru ementálu, na kousky - 120 gramů alpského sýru, na kousky
- 120 gramů cibule, napůl
- 200 gramů červené papriky, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
- 1 čajová lžička cukru krupice
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 godz. 10 min
Velikonoční majonézová omáčka
Brak ocen
Polentové koláčky (bez lepku)
1j
Čokoládový coulant
30 Min
Mandlovo-mátové pesto
20 Min
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15min
Špaldová galette s červenou řepou
2 Std.
Kávový mug cake s whiskey cream likérem
20 Min
Rajčatový vývar
3h 15min
Pizza alla Romana
1h 40 min
Čokoládový krém
8 min
Tortilly z celozrnné mouky
1j