Urządzenia i Akcesoria
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 porcí
Składniki
Profiterolky
-
150 gramů vody
-
2 čajové lžičky krupicového cukru
-
80 gramů másla změklého
-
1 špetka soli
-
120 gramů hladké mouky
-
3 vejce střední (53–63 gramů)
Šlehačkovo-limetková náplň
-
80 gramů krupicového cukru
-
limetková kůra na tenké plátky, oloupaná z 1 limetky
-
300 gramů čerstvého sýra (nejlépe Philadelphia®)
-
300 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku vychlazené
-
500 gramů jahod na tenké plátky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8.4 g
Kalorie
1370 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Letní bobule
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ovocné košíčky s krémem
4 godz.
Zelený dort s citrónovou polevou
4 godz. 30 min
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2 godz. 30 min
Piškotový dort s krémem mascarpone
1 godz. 40 min
Máslový krém
5 min
Mini Pavlova
1 godz. 45 min
Vrstvený dort s jahodami a šlehačkou
2 godz. 15 min
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2 godz.
Pistáciové cupcaky
1 godz. 40 min
Muffiny s lesním ovocem a mascarponovým krémem
1 godz. 35 min
Pražský koláč
1 godz. 25 min
Piškotový korpus
1 godz. 50 min