Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Profiterolky
- 150 gramů vody
- 2 čajové lžičky krupicového cukru
- 80 gramů másla, změklého
- 1 špetka soli
- 120 gramů hladké mouky
- 3 vejce, střední (53–63 gramů)
Šlehačkovo-limetková náplň
- 80 gramů krupicového cukru
- limetkovou kůru, na tenké plátky, oloupaná z 1 limetky
- 300 gramů čerstvého sýra (nejlépe Philadelphia®)
- 300 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku,vychlazené
- 500 gramů jahod, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glazovaná karotka s medem
1 godz. 20 min
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1 godz. 10 min
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50 min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1 godz.
Profiterolky
2 godz. 15 min
Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
3h 20min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2 Std. 30 Min
Veganské kynuté rohlíčky s ořechovou náplní a polevou
2h 10 min
Sníh z bílků
5 Min
Ovocné košíčky s krémem
4 Std.