Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Profiterolky
- 150 gramů vody
- 80 gramů másla, změklého
- 1 špetka soli
- 2 čajové lžičky krupicového cukru
- 120 gramů hladké mouky
- 3 vejce, střední (53–63 gramů)
Šlehačkovo-limetková náplň
- 80 gramů krupicového cukru
- limetková kůra, na tenké plátky, oloupaná z 1 limetky
- 300 gramů čerstvého sýra (nejlépe Philadelphia®)
- 300 gramů smetany ke šlehání, 40 % tuku, vychlazené
- 500 gramů jahod, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské koláče
3 Std.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Čokoládové dortíky
1h
Citrónové makronky s lemon curd a jogurtovou ganache
2h 30min
Kokosové makronky s kokosovou ganache
2h 30min
Malinový sekt
1 Std. 30 Min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3 Std. 25 Min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1h
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2h 30min
Pistáciové cupcaky
1 Std. 40 Min
Větrníky
1h