Urządzenia i Akcesoria
Italská ciabatta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 kusy
Składniki
-
1655 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí
-
580 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
1664 mg
Białko
15 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentace
5 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Dort k 10. výročí Cookidoo
2 godz.
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1 godz.
Chléb Pita
1 godz. 30 min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Char siu marináda
10 min
Jemná brioška
2 godz.
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5 godz. 20 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Bagel
2 godz.
Neapolská pizza
9 godz.
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.