Urządzenia i Akcesoria
Brioche de parmesão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
15 fatias
Składniki
-
óleo de girassol q. b. para untar
-
farinha de trigo mais q. b. para enfarinhar450 g
-
queijo parmesão cortado em pedaços100 g
-
leite120 g
-
manteiga60 g
-
açúcar20 g
-
1 c. sopa fermento biológico secofermento biológico fresco25 g
-
ovos3
-
gemas de ovos3
-
sal marinho1 c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
136 mg
Białko
8 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pão pizza
2 godz. 30 min
Palha italiana
45 min
Pão delícia
1 godz. 50 min
Cocada branca
45 min
Curau de milho verde
30 min
Cuscuz à paulista
1 godz. 25 min
Fatias húngaras
1 godz. 50 min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Mini pão de queijo com calabresa
2 godz.
Requeijão Cremoso
1 godz. 30 min
Bolo de pamonha doce
55 min
Coalhada seca
15 godz. 10 min