Urządzenia i Akcesoria
番茄肉末毛豆汤/红烧肉/蛤蜊蒸丝瓜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
蛤蜊 吐完沙,洗净沥干500 克
-
葱 切葱花10 克
-
姜 切片20 克
-
料酒70 克
-
盐1 小撮
-
丝瓜 去皮切小滚刀块250 克
-
油5 克
-
猪肉肉糜200 克
-
番茄 切小块300 克
-
毛豆 去壳200 克
-
水 烧汤用500 克
-
生抽40 克
-
糖10 克
-
盐5 克
-
带皮五花肉 ,切大块(3×3厘米)500 克
-
水250 克
-
冰糖30 克
-
老抽15 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2064.9 mg
Białko
53.6 g
Kalorie
3975.3 kJ /
951 kcal
Tłuszcz
65.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
20.7 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny