奶油焗花菜配白煮蛋

奶油焗花菜配白煮蛋

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 车达乳酪(Cheddar cheese) 切块
    300 克
    300 克 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese), ,切块
  • 1000 克
  • 白花椰菜,切小朵 (1-2整个花椰菜)
    1000 克
  • 4 - 6 颗
  • 面粉
    80 克
  • 黄油
    80 克
  • 牛奶
    800 克
  • 再加上额外的口味
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 再加上额外的口味
    2 小撮
  • 豆蔻粉 (opcjonalnie)
    ½ - ¾ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 563 mg
Białko 29 g
Kalorie 2199 kJ / 526 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...