
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend mit Schale
- 2 Eier
- 100 g Radieschen
- 100 g Gewürzgurken in Stücken, Sud aufgefangen
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, mittelscharf
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 TL gekörnte Brühe - 15 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 403 kcal / 1688 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 40 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Sód
- 1297 mg