Urządzenia i Akcesoria
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
água500 g
-
bolbo de funcho cortado em fatias (1 cm aprox.)100 - 400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
37.5 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
81.1 kJ /
19.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tukir de cabrito
Brak ocen
Almôndegas de borrego com molho de tomate picante, cuscuz e mousse de chocolate e tâmaras
1 godz. 20 min
Cozer 200-400 g de ameixa
20 min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 200-400 g de bolbo de funcho em quartos
Brak ocen
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 min
Húmus de abóbora-manteiga e pimento
55 min
Almofadas de batata
14 godz. 40 min
Salmão com legumes a vapor
40 min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min