Urządzenia i Akcesoria
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
água500 g
-
bolbo de funcho cortado em fatias (1 cm aprox.)100 - 400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
37.5 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
81.1 kJ /
19.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mahmoul com recheio de tâmara, pistácio e noz
2 godz.
Canja de conquilhas
2 godz. 20 min
Cozer 300-400 g de alperce
25 min
Cozer 400-500 g de cogumelos Paris em quartos
25 min
Cozer 200-500 g de curgete
25 min
Cozer 200-400 g de bolbo de funcho em quartos
Brak ocen
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Brak ocen
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 min
Cozer 200-300 g de cogumelos Paris em quartos
Brak ocen
Cozer 100-300 g de cogumelos Paris
20 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min
Borrego à moda de Alpiarça
25 godz.