Urządzenia i Akcesoria
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Pfirsiche geschält, in Stücken250 g
-
Olivenöl60 g
-
Zitronensaft60 g
-
Salz2 - 4 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Wasser1200 g
-
Garnelen, roh, groß, geschält350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
323 mg
Białko
17 g
Kalorie
1036 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Salat mit Steak-Streifen
35 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min