
Urządzenia i Akcesoria
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Pfirsiche geschält, in Stücken250 g
-
Olivenöl60 g
-
Zitronensaft60 g
-
Salz2 - 4 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Wasser1200 g
-
Garnelen, roh, groß, geschält350 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
247 kcal /
1036 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
323 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy