Kabeljau-Salat mit Sellerie und Tomaten

Kabeljau-Salat mit Sellerie und Tomaten

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    80 g
  • Balsamico, dunkel
    30 g
  • gemischte Kräuter, getrocknet (z. B. Basilikum, Oregano, Thymian, Rosmarin)
    1 ½ TL
  • Zitronensaft
    35 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Wasser
    1300 g
  • Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 200 g)
    4
  • Paprika edelsüß
    1 - 2 Prisen
  • Tomaten, reif in Stücken
    200 g
  • Staudensellerie in feinen Scheiben
    100 g
  • gemischter Blattsalat
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 370 mg
Białko 37 g
Kalorie 1508 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...