Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 7.1 g
Alternatywne przepisy
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Hollandaise sauce
15 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Baked spinach and eggs
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Rosé and Raspberry Jelly
12 Std. 30 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min