Urządzenia i Akcesoria
Trout with hollandaise sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
water750 g
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces350 g
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)2
-
lemons (including lemon for serving)2
Hollandaise sauce
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
-
egg yolks4
-
white wine50 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3694 kJ /
882 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Asparagus cream soup
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min