Urządzenia i Akcesoria
Cornish Pasty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
550 g farina tipo 0
-
135 g di burro freddo a tocchetti
-
135 g di strutto
-
1 pizzico di sale
-
160 g di acqua fredda
Ripieno
-
140 g di cipolle in quarti
-
400 g di carne trita di manzo
-
100 g di rape a tocchetti (1 cm)
-
200 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
-
1 cucchiaino di sale
-
½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
50 g di burro a tocchetti
-
1 uovo sbattuto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
650 mg
Białko
28.5 g
Kalorie
3421.3 kJ /
818.5 kcal
Tłuszcz
48.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche di Halloween
2 godz.
Pizza stile Chicago
4 godz. 10 min
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Empanadas di pollo e peperoni
2 godz. 30 min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1 godz. 30 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 godz.
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Empanadas di pollo argentine
4 godz.
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Empanadas di carne
1 godz. 10 min
Pizza New York style
3 godz. 50 min