Urządzenia i Akcesoria
Papaya'péro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 verres
Składniki
-
70 g de sucre de canne
-
150 g de glaçons
-
350 g de papaye dont 250 g de pulpe en morceaux et 100 g de pulpe en cubes pour en faire des brochettes
-
100 g de tonic
-
250 g d'eau froide
-
50 g de gin
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 verre
Białko
0.3 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Burger végétalien
45 min
Cheesecake au tofu soyeux
4 godz.
Friandises mangue-coco
Brak ocen
Smoothie bowl aux baies et aux mûres
10 min
Caipirinha de mangue
5 min
Tartelettes aux fruits rouges
1 godz. 50 min
Pudding protéiné
6 godz. 35 min
Jus à la salade
5 min
Jus détox anti-oxydant
10 min
Macarons salés à la mousse de chou-fleur et au caviar
8 godz.
Limonade d'automne/Sangria vierge
35 min
Smoothie aux fruits
5 min