Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 大匙 油
- 30 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 30 克 薑 ,切絲
- 1 ½ 大匙 醬油膏
- 2 大匙 米酒
- ½ 大匙 烏醋
- 1 大匙 糖
- 300 克 透抽 ,清洗去除內臟,切圈(約1公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 780 kJ / 190 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 1 g