Urządzenia i Akcesoria
薑絲中卷
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油1 大匙
-
蔥 切段(約3公分)30 克
-
薑 切絲30 克
-
醬油膏1 ½ 大匙
-
米酒2 大匙
-
烏醋½ 大匙
-
糖1 大匙
-
透抽 清洗去除內臟,切圈(約1公分)300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22 g
Kalorie
780 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan