Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů pohanky
- 140 gramů jáhel
-
250
gramů jablek, oloupaných, bez jádřince, na kousky
lub 250 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřince, na kousky - 150 gramů rostlinného mléka
- 180 gramů slunečnicového oleje
- 200 gramů krupicového cukru
- 30 gramů kakaového prášku
- 2 vejce
- 1 kypřicí prášek do perníku, bez lepku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1334.4 kJ / 318.9 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 40.8 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 671.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1h 30min
Zázvorové sušenky s medem
1h
Bento box s pandami
1h
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50 min
Kokosové lanýže z jáhel a bílé čokolády
1h 15min
Velikonoční mrkvový beránek bez cukru
55min
Sušenková bábovka s čokoládou (bez lepku)
35min
Celozrnný chléb
3óra
Velikonoční tvarohoví zajíčci
1 Std. 10 Min
Restovaná jablka (400 gramů)
15 min
Hruškový bezlepkový koláč
40min
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
25 min