Urządzenia i Akcesoria
奶油紅豆沙餡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
900 克
Składniki
-
紅豆 泡水4小時(詳見要訣)、瀝乾300 克
-
水1500 克
-
糖200 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
麥芽糖20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 克
Białko
7 g
Kalorie
860 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
44.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan