奶油紅豆沙餡

奶油紅豆沙餡

4.2 47 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
900 克

Składniki

  • 紅豆 泡水4小時(詳見要訣)、瀝乾
    300 克
  • 1500 克
  • 200 克
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 麥芽糖
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 克

Białko 7 g
Kalorie 860 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 44.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...