黑糖發糕

黑糖發糕

2.5 8 rating
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 杯

Składniki

  • 白米 (蓬萊米),泡水2小時以上,瀝乾備用
    150 克
  • 750 克
  • 黑糖
    75 克
  • 中筋麵粉
    60 克
  • 泡打粉
    ½ 大匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 杯

Białko 2.276 g
Kalorie 533 kJ / 127 kcal
Tłuszcz 0.218 g
Błonnik 0.098 g
Węglowodany 28.879 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...