Urządzenia i Akcesoria
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen nach Geschmack3 - 5
-
Gouda in Stücken250 g
-
Salatcreme (z. B. von Miracle Whip)250 g
-
Kräutersalz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Zwiebel-Dip
2 godz. 20 min
Chili-Käse-Dip zu Nachos
15 min
Schnelle Aioli
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Zwiebelbutter
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min